Att välja att skrapa skraplotter via Internet istället för på det traditionella pappersskrapssättet är allt mer populärt. Och det finns faktiskt en rad olika anledningar till att folk väljer bort de gammalmodiga skraplotterna och istället går över till nätvarianten.

 

Bland annat lockar det faktum att man kan skrapa skraplotter online precis när man vill och var man vill, utan att man för den sakens skull behöver hitta någon som säljer skraplotter innan, då allt man behöver för att göra detta är en dator samt tillgång till Internet, alternativt en mobil eller surfplatta, då man även kan använda dem för detta ändamål.

Dessutom vet många om att återbetalningsprocenten på online skraplotterna är bättre. Detta betyder att andelen av intäkterna för skraplotterna som går tillbaka till spelarna i form av vinster är större. Svenska Spel är nämligen relativt snåla när det gäller sina vinster, så man vinner inte alls så ofta på dem. Detta beror till stor del på att Svenska Spel knappt har någon konkurrens, men det har förstås online spels aktörerna, vilket gjort att både priserna på online skraplotter samt vinstutbetalningsprocenten är bättre.

 

Det går ofta även att dra nytta av casinobonusar, insättningsbonusar och andra kampanjerbjudanden när man spelar på nätet, vilket förstås gör spelandet mer förmånligt. Några sådana fördelar är det ju självklart aldrig tal om hos Svenska Spel, så detta är absolut en stor fördel.

 

Många tycker även att online skraplotter är betydligt mindre tråkiga och traditionella än de gammaldags skraplotterna, då de ofta har väldigt avancerad grafik, animationer, spännande teman och roliga ljudeffekter. Spelandet blir därmed mycket mer underhållande, samtidigt som man inte behöver lära sig massvis med olika regler och spelstrategier när man skrapar skraplotter, som man behöver göra med en del andra online hasardspel.

Vad du bör tänka på när du börjar skrapa skraplotter på nätet

För att undvika att du spelar bort för mycket pengar när du börjar skrapa skraplotter online är det viktigt att du sätter en gräns för hur mycket du har att spela med. Sätt en budget med andra ord, och se till att hålla dig till denna, vad som än händer. Spela aldrig bör mer pengar än vad du verkligen har råd att förlora, och försök aldrig vinna tillbaka pengar du redan förlorat, för detta funkar sällan.

 

Vill det sig att du skrapar skraplotter online regelbundet kan det även vara klokt att lära sig hur man håller koll på olika kampanjer och specialerbjudanden, då dessa kan ge dig ett fint tillskott i din spelkassa. Så prenumerera gärna på nyhetsbrev och liknande från de spelsajter som intresserar dig, för att få bättre koll på detta.